Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. Wij raden aan om over te stappen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.
Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing TWIJFEL JE OVER DE MAAT? ONZE STYLISTEN STAAN VOOR JE KLAAR APP ONS 06 2619 3308

STIJLVOLLE MODEZAAK & LUNCHCAFÉ

Over Diverzo

Stijlvolle modezaak en lunchcafé met internationale uitstraling

DEN HELDER – Met een combinatie van een stijlvolle modezaak en een lunchcafé met internationale uitstraling hebben Danny Janssen en Kim Laan een voor Den Helder ongekend concept neergezet. Diverzo Mode en Diverzo Café is een in elkaar doorlopende onderneming waar dames- en herenmode en lifestyle-artikelen in het midden- en hogere segment enerzijds en een stads lunch/ loungecafé anderzijds de kop van de Beatrixstraat het internationale laidbacksfeertje van Ibiza op z'n minst evenaren...

"Ja, het loopt boven verwachting. Niet alleen winkelend publiek schuift hier graag aan, maar er worden ook veel verjaardagen, jubilea, partijen en zakelijke bijeenkomsten georganiseerd. Het prettige is dat het al snel gezellig is omdat de oppervlakte heel intiem is. Tegelijkertijd kun je hier met zeventig personen terecht."

Het Lunchcafé

Het lunchcafé combineert lekker, vers eten met goede wijn en af en toe een stukje muziek. De winkel, verhuisd vanaf een adres schuin aan de overkant, bestaat al veel langer. Omdat het huidige pand een stuk groter was, bedacht het duo de modewinkel te combineren met horeca, zoals op hun favoriete vakantieadres Ibiza vaker gebruikelijk is.

Sloophouten tafels worden gecombineerd met een wat strakkere drankenkast en wanden met beton- en koperlook. Het geheel oogt chique en ontspannen. Ook op het zonneterras is het goed toeven.

Winkelwagen

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing Je bent €200 verwijderd van Gratis Verzending
Er zijn geen producten meer te koop